HEADER PPL NEW 01 FAFAFA

Algemene informatie

x

IMG PPL AAB003

Pedicure Praktijk Leeuwarden

Ik ben Agnes Buisman en sinds juli 2017 Medisch Pedicure.
Ik ben Medisch Pedicure geworden vanuit mijn passie, de wandelsport.

Ik heb meerdere keren de Nijmeegse Vierdaagse gelopen en een Kennedymars. Ook heb ik aan een paar geweldige ‘Braggeltochten’ meegedaan en uiteraard aan de vele avondvierdaagsen. Dit waren geweldige ervaringen. Tijdens deze wandelevenementen bemerkte ik dat er veel ‘collega’ wandelaars waren met pijn aan hun voeten en benen. Ik zag veel blaren, kapotte nagels, kuit- en teenkrampen. Ik zag ook dat er veel te verhelpen viel door alleen maar ander schoeisel aan te trekken of van sokken te veranderen. Dit zijn kleine oplossingen voor grote problemen en dát is hoe ik in mijn praktijk, Pedicure Praktijk Leeuwarden werk. Ik geniet er elke keer weer van dat ik het pijnlijke probleem aan de voet van de cliënt kan verhelpen of in ieder geval kan verminderen. Natuurlijk is geen enkel voetprobleem universeel en daarom overleg ik met u wat de beste behandeling voor u zou kunnen zijn. Ook geef ik preventieve tips en informatie om er zo voor te zorgen dat u geen nieuwe problemen aan uw voeten krijgt. Uw voeten zijn belangrijk en daar hoort een goede verzorging bij.

Pedicure Praktijk Leeuwarden heeft ervoor gekozen om Ambulant te werken. Dat houdt in dat ik als Medisch Pedicure bij u aan huis kom. Dat is handig en makkelijk. U hoeft niet naar een praktijk te komen en dat scheelt u tijd, het zoeken naar een parkeerplaats en het wachten op de vorige cliënt. Ook hoeft u bijvoorbeeld geen oppas voor uw kinderen te regelen want u blijft thuis en ik kom op het afgesproken tijdstip langs. Omdat Pedicure Praktijk Leeuwarden flexibele openingstijden hanteert kunt u zelfs al om 07.00 uur een afspraak inplannen of als het u beter uitkomt kan het op een avond of zelfs op de zaterdag. Neem gerust contact op met Pedicure Praktijk Leeuwarden en informeer hier naar de mogelijkheden.

Als Medisch Pedicure ben ik gespecialiseerd in het werken met bepaalde risicogroepen (diabetische voet, reumatische voet, oudere voet, spastische voet, oncologische voet, de verwaarloosde voet). Het risico zit hem er in dat u een bepaalde aandoening of ziekte hebt. Dit is niet leuk maar met een goede voetverzorging voorkomt u dat er problemen aan uw voeten ontstaan. Als de problemen al zijn ontstaan dan ga ik met u en / of eventueel met uw zorgverlener (huisarts, podotherapeut) in overleg om samen met u tot een juiste behandeling te komen. Vaak kan ik een probleem voorkomen, soms kan ik dan een probleem oplossen maar altijd probeer ik met u tot een zo pijnvrije oplossing te komen. Want één ding is zeker; als u door pijn stopt met bewegen dan gaat het van kwaad tot erger en vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iets heel simpels maar heel doeltreffend; een voeten crème. Pedicure Praktijk Leeuwarden werkt hierin nauw samen met de producten van Puur Vera.

Omdat Pedicure Praktijk Leeuwarden aangesloten is bij diverse Podotherapeuten bestaat er een kans dat u als diabeet recht hebt op een vergoeding van de behandeling. De vergoeding is helaas niet zo hoog dat het de gehele behandeling vergoedt. U moet zelf een gedeelte bijbetalen. Dit is uw eigen bijdrage. Ik kan u hier meer over vertellen. Neemt u gerust contact met mij op middels het contact formulier of telefonisch op nummer: 06-48572144.
U krijgt altijd een factuur mee die u, ook als niet diabeet, kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Soms hebt u dan in de aanvullende verzekering recht op een vergoeding van een voetbehandeling van een Medisch Pedicure. Informeert u hiernaar bij uw zorgverzekering.

Tot slot; schaam u niet want met pijn rondlopen voelt niet goed en belemmert u in uw dagelijks leven en dat is wat ik niemand toewens.

Pedicure Praktijk Leeuwarden is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stelt Pedicure Praktijk Leeuwarden uw reactie bijzonder op prijs.

U kunt uw reactie plaatsen via ons Menu-Item CONTACT.

Hartelijk bedankt en graag tot ziens

Met vriendelijke groet,

Agnes Buisman
Medisch Pedicure, Sport & Voetzorg
Pedicure Praktijk Leeuwarden
mobiel 06-48572144

IMG_NEW_ContactloosPinnen
LOGO PPL NEW ProVoet FAFAFA
LOGO PPL NEW SportVoetzorg FAFAFA

Pedicure in de sport——

LOGO PPL NEW ProCert FAFAFA

Pedicure Praktijk Leeuwarden staat voor een professionele pedicure behandeling bij klachten, ter preventie of als extra aandacht voor uw voeten.