HEADER PPL NEW 01 FAFAFA

Pedicure Praktijk Leeuwarden POST

x

Wij delen graag onze kennis


Toen Agnes Buisman, Pedicure Praktijk Leeuwarden oprichtte was er maar één ding dat zij wilde; de allerbeste zijn in haar vak. Dat kan alleen bereikt worden als zij blijft leren en ontdekken. Daarom deelt Medisch Pedicure Agnes Buisman via PPL Post regelmatig haar kennis.
x

Mocht u belangstelling hebben om onze PPL POST per MAIL te ontvangen, dan horen wij dat graag van u.
Gebruik hiervoor ons Menu-Item CONTACT.

P
P
L

P
O
S
T

P
P
L

P
O

IMG PPL PPLPOST 2020070809 FAFAFA

P

P

P

P

P
P
L

P
O
S
T

P
P
L

P
O
S
T

P
P
L

P
O
S
T

P
P
L

P

P
P
L

P

IMG PV All Cremes fafafa

PPL POST – 2020

3e kwartaal

X


x

Hallo en fijn u te begroeten bij  de  nieuwe PPL POST.

Mijn naam is Agnes Buisman. Ik ben Medisch Pedicure en ik verzorg per kwartaal de PPL POST.

In deze POST geef ik voet verzorgende tips, adviezen en weetjes en ik probeer u iets mee te geven van dit prachtige vak en waarom het zo belangrijk is om uw voeten goed te verzorgen. Ook zal er per kwartaal een aanbieding zijn.
Kortom, ik hoop u te mogen begroeten als lezer van deze Post.

Dit kwartaal gaat de Post over :

een gescheurde teennagel

 

Afgelopen week zat ik even heerlijk buiten te lezen, toen ik ergens in de verte een kind hoorde huilen. Ik wist gelijk…. Dit is mijn kind. Het duurde dan ook niet lang toen zij achterom kwam fietsen. Na een snelle check wist ik dat er niets ergs aan de hand was maar dat er iets pijn deed was wel duidelijk.

“Mamaaah”, hoorde ik snotterend, mijn nagel is gescheurd van mijn teen. Er was iemand per ongeluk op gaan staan tijdens het voetballen. Toen ik er even rustig naar kon kijken, zag ik het probleem. De nagel was overdwars los gescheurd van het nagelbed maar hij zat ook nog voor een derde vast. Gelukkig was het een redelijk ‘schone’ scheur en het nagelbed had nauwelijks gebloed.

Maar ja, kijken is één ding maar ik wilde natuurlijk ook wel even met een handinstrument (palpator) voelen hoe het eronder voelde. Dat ging in eerste instantie niet door. Nadat ze een beetje tot rust was gekomen zei ik dat ik niks ging doen maar dat ik het wel even wilde ontsmetten om infecties te voorkomen. Dat mocht dan wel maar verder mocht ik niks doen. Nadat ik het zo goed als mogelijk schoon had gemaakt wilde ik eigenlijk dat losse stuk nagel wel voorzichtig wegknippen zodat het nergens achter kon blijven haken. Helaas, dat ging ook niet door. Een stukje tape erop plakken was ook niet echt een optie want dat moet er vroeg of laat ook weer af met alle gevolgen van dien.

Ik zei : “weet je wat? Ik ga je nagel repareren met gel.”
Ik ga met gel een mooi laagje erop maken zodat alles weer aan elkaar vast zit en het goed uit kan groeien. “Doet het ook pijn?” Ik zei: “Het doet geen pijn, maar je moet wel even stil blijven zitten.”
Zo gezegd zo gedaan. De nagel schoongemaakt en licht geruwd. De gel erop en onder de ledlamp. Al met al duurde het nog geen 5 minuten en toen het klaar was, was ik de liefste mama van de wereld en de pijn aan haar nagel was verdwenen. Een mooie behandeling met een groots resultaat.

Daar Toen het leed dus geleden was moest er weer gevoetbald worden. Vol trots hoorde ik haar tegen haar vriendjes zeggen dat; ‘Gelukkig is mijn mama Medisch Pedicure, kijk ze heeft mijn nagel gemaakt, mooi he?”

x

Wilt u deze PPL POST automatisch per kwartaal ontvangen?
Meldt u dan telefonisch of via WhatsApp aan !

x

DIT KWARTAAL IN DE AANBIEDING BIJ PEDICURE PRAKTIJK LEEUWARDEN

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2020

 Teennagel reparatie —- € 1,00 korting

x

x

Aansprakelijkheid :

Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle blijven de prijzen op deze pagina onder voorbehoud.

PPL POST

HISTORIE

X


X
Klik HIER om voorgaande PPL POST te bekijken

IMG PPL BoekLezen

P
P
L

P
O
S
T

P
O
S
T

P
P
L

P
P
L

x

IMG_NEW_ContactloosPinnen
LOGO PPL NEW ProVoet FAFAFA
LOGO PPL NEW SportVoetzorg FAFAFA

Pedicure in de sport——

LOGO PPL NEW ProCert FAFAFA

Pedicure Praktijk Leeuwarden staat voor een professionele pedicure behandeling bij klachten, ter preventie of als extra aandacht voor uw voeten.