HEADER PPL NEW 01 FAFAFA

Pedicure Praktijk Leeuwarden POST

x

Wij delen graag onze kennis


Toen Agnes Buisman, Pedicure Praktijk Leeuwarden oprichtte was er maar één ding dat zij wilde; de allerbeste zijn in haar vak. Dat kan alleen bereikt worden als zij blijft leren en ontdekken. Daarom deelt Medisch Pedicure Agnes Buisman via PPL Post regelmatig haar kennis.
x

Mocht u belangstelling hebben om onze PPL POST per MAIL te ontvangen, dan horen wij dat graag van u. U kunt hiervoor ons Contactformulier gebruiken.

Klik HIER voor het Contactformulier.

P
P
L

P
O
S
T

IMG PPL PPLPOST Zomervakantie2019

P
P
L

P
O
S
T

P

IMG ZECHSAL Pure Elements FAFAFA

P
P
L

P
O
S
T

P
P
L

P
O

PPL POST

Juli – Augustus 2019

X


x

Hallo en fijn u te begroeten bij  de  nieuwe PPL POST.

Mijn naam is Agnes Buisman. Ik ben Medisch Pedicure en ik verzorg maandelijks de PPL POST.

In deze POST geef ik voet verzorgende tips, adviezen en weetjes en ik probeer u iets mee te geven van dit prachtige vak en waarom het zo belangrijk is om uw voeten goed te verzorgen. Ook zal er maandelijks een aanbieding zijn.
Kortom, ik hoop u te mogen begroeten als lezer van deze Post.

Deze PPL Post beslaat 2 maanden, namelijk de maanden juli en augustus 2019, want Pedicure Praktijk Leeuwarden houdt een zomerstop van maandag 15 juli 2019 tot en met zondag 25 augustus 2019.

Deze maand gaat de Post over :

De  Zomervakantie

 

Vandaag ga ik een klein uitstapje maken naar de geweldige producten van Zechsal pure Magnesium en in het bijzonder de nieuwe gezichtscrème voor zowel dames als heren.

Zechsal Pure Elements Balancing Cream
“Een simpel principe met een unieke toepassing”. De Zechsal Pure Elements Balancing Cream is een nieuwe prebiotische gezichtscrème die je huid optimaal voedt en beschermt.

Prebiotica
Pure Elements, de nieuwe gezichtscrème van Zechsal is één en al evenwicht. De prebiotische en voedende samenstelling van de Pure Elements is in balans met de inhoud van onze huidcellen. Door dit osmotische evenwicht verloopt de opname van voedingsstoffen uit de crème door de cellen optimaal. Elementaire ondersteuning van de biologisch processen die ons beschermen vanuit een natuurkundig principe. Simpel maar uiterst effectief.

Natuurlijke bouwstoffen
Uiteraard bevat Pure Elements het oeroude magnesium uit de Zechstein bron als belangrijke bouwstof. Aan deze basis zijn toegevoegd de energy booster NADH, vitamine C en E, hyaluronzuur en tal van micro-elementen. Zechsal Pure Elements biedt:

• optimale voeding en hydratatie
• krachtige bescherming
• een structureel ‘liftend’ effect

De geur is verfrissend door het gebruik van citrus en limoen. Door de toevoeging van shea-butter voelt Pure Elements weldadig aan.

Innovatief
Niet alleen de crème zelf, maar ook de verpakking is innovatief. Dankzij een schuifsysteem dat verbonden is met een binnen-pouch is er sprake van perfecte hygiëne. Zonder dat er conserveermiddelen worden gebruikt is de crème lang houdbaar.

Voor wie?
Pure Elements Balancing Cream is een m/v gezichtscrème en geschikt voor alle huidtypen. Het is een dagcrème die vrijwel meteen een vitaliserend effect heeft. Ook de beschadigde, oneffen of gerimpelde huid profiteert zichtbaar.

Waarom ben ik dan zo enthousiast over deze nieuwe crème? Ik weet dat mijn huid mijn grootste orgaan is en ik weet ook dat mijn huid van alles opneemt wat er maar op komt. Denk aan water, shampoos, zonnebrandmiddelen, irriterende stoffen zoals schoonmaakmiddelen en nog veel meer.

Het kan dus bijna niet anders dan wat je er op smeert in je systeem komt en dat de lever dat weer af moet breken en verder moet verwerken. Onze lever heeft het dus best wel druk want ook andere schadelijke stoffen zoals bestrijdingsmiddelen, roken, medicijngebruik en alcoholgebruik moet de lever afbreken en verwerken. En om die lever een beetje te helpen ben ik altijd op zoek naar producten die recht doen aan mijn huid en dus aan mijn gezondheid en die mijn lever ontlasten.

Ik gebruik nu dus al een tijdje deze nieuwe en innovatieve crème en ik moet zeggen dat hij heerlijk ruikt en fijn smeert. En wat ook echt nieuw is? De crème komt er op een zeer hygiënische manier uit zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van conserveermiddelen. Voor de rest maak ik mij verder geen illusies want ook ik word elk jaar een jaartje ouder en de rimpeltjes blijven dus helaas wel komen maar mijn huid voelt wel erg zacht en heerlijk fris aan. En voor die rijke beleving ga ik. Ik word blij van deze crème, net als van de geur van aardbeien. Heerlijk.

Gebruikt u de HFL Solution Spray, dé antischimmel spray en topproduct van HFL en is dit onverhoopt op of wilt u de HFL Solution Spray gaan gebruiken? Dan heeft Pedicure Praktijk Leeuwarden hieronder een mooie aanbieding voor u.

Ik ben zo enthousiast, omdat dit een super gezonde crème voor je hele systeem is. Je huid is namelijk het grootste orgaan en dit orgaan neemt van alles op.
Denk aan crèmes, schoonmaakmiddelen, zonnebrandmiddelen, water, parfum, wasmiddelen, shampoos en nog veel meer voor het grootste gedeelte vloeibare stoffen. En alles wat de huid opneemt doorloopt je hele systeem en de lever moet deze hoofdzakelijk schadelijke stoffen weer verwerken en afbreken.
x

Pedicure Praktijk Leeuwarden wenst u
een stralende zomervakantie toe.

x

Wilt u deze PPL POST automatisch maandelijks ontvangen?
Meldt u dan aan via het contactformulier!

x

X

DEZE MAAND IN DE AANBIEDING BIJ PEDICURE PRAKTIJK LEEUWARDEN

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 augustus 2019

Zechsal Pure Elements balancing cream Normaal € 44,50
Gebruik de kortingscode : pedicure-agnes
en u krijgt 10 % korting en gratis verzending via www.zechsal.nl
U Betaald dan € 40,05

3 flesjes HFL Solution Spray voor € 43,63
Met gratis verzending in Nederland
Plaats eenvoudig uw bestelling via het contactformulier of via de mail op info@pedicurepraktijkleeuwarden.nl
Na betaling wordt uw bestelling verzonden.

x

x

Aansprakelijkheid :

Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle blijven de prijzen op deze pagina onder voorbehoud.

PPL POST

HISTORIE

X


X
Klik HIER om voorgaande PPL POST te bekijken

IMG PPL BoekLezen

P
P
L

P
O
S
T

P
O
S
T

P
P
L

P
P
L

x

IMG_NEW_ContactloosPinnen
LOGO PPL NEW ProVoet FAFAFA
LOGO PPL NEW SportVoetzorg FAFAFA

Pedicure in de sport——

LOGO PPL NEW ProCert FAFAFA

Pedicure Praktijk Leeuwarden staat voor een professionele pedicure behandeling bij klachten, ter preventie of als extra aandacht voor uw voeten.