HEADER PPL NEW 01 FAFAFA

Pedicure Praktijk Leeuwarden POST

x

Wij delen graag onze kennis


Toen Agnes Buisman, Pedicure Praktijk Leeuwarden oprichtte was er maar één ding dat zij wilde; de allerbeste zijn in haar vak. Dat kan alleen bereikt worden als zij blijft leren en ontdekken. Daarom deelt Medisch Pedicure Agnes Buisman via PPL Post regelmatig haar kennis.
x

Mocht u belangstelling hebben om onze PPL POST per MAIL te ontvangen, dan horen wij dat graag van u.
Gebruik hiervoor ons Menu-Item CONTACT.

P
P
L

P
O
S
T

P
P
L

P
O

PPLPOST 2020 1e

P

P

P

P

P
P
L

P
O
S
T

P
P
L

P
O
S
T

P
P
L

P

IMG PV VoetenCremeVerwarmend fafafa

PPL POST – 2020

1e kwartaal

X


x

Hallo en fijn u te begroeten bij  de  nieuwe PPL POST.

Mijn naam is Agnes Buisman. Ik ben Medisch Pedicure en ik verzorg per kwartaal de PPL POST.

In deze POST geef ik voet verzorgende tips, adviezen en weetjes en ik probeer u iets mee te geven van dit prachtige vak en waarom het zo belangrijk is om uw voeten goed te verzorgen. Ook zal er per kwartaal een aanbieding zijn.
Kortom, ik hoop u te mogen begroeten als lezer van deze Post.

Deze maand gaat de Post over :

Voorbereiden

 

Iedereen bereidt zich elke dag of elke week of elke maand wel ergens op voor. Als de kinderen bijvoorbeeld naar school moeten dan bereid je je als ouder voor door ervoor te zorgen dat er schone kleding klaar ligt en het brood gesmeerd is en als je naar je werk gaat dan bereid je je ook daar op voor. Januari is van oudsher eigenlijk wel een maand van de voornemens of je daarop voorbereiden.

Omdat ik veel mensen spreek en ook veel van die mensen graag wandelen of willen gaan wandelen, is december / januari wel een mooie tijd om te bedenken met welke wandeltochten je mee wilt lopen. De Nijmeegse Vierdaagse en de Friese Elfstedenwandeltocht staan vaak op een bucket-list en ook een Kennedy Mars of de toch naar Santiago de Compostella staan er regelmatig op. Maar om niet gelijk tegen al die kilometers op te kijken, zijn de lokale wandeltochten ook heel leuk en prima om mee te beginnen. Een geoefende wandelaar weet wat een goede voorbereiding is maar als je net begint met wandelen dan kan dat wel een beetje lastig zijn.

Want waar moet je beginnen? Schoenen. Het begint met schoenen en ik weet uit ervaring dat de wandelschoenen binnenkort weer ruim voorradig zijn zodat je goed kunt passen en een ruime keuze hebt. Neem de tijd om te passen en bereid je van te voren voor met wat voor soort schoenen je thuis wilt komen. Bekijk op wat voor soort ondergrond je vaak gaat lopen (verhard, onverhard, bos, heide enz…). Wil je een hoog model schoen of een laag model schoen en in welke prijsklasse zoek je een schoen? Deze voorbereiding is prima thuis te doen en in de winkel moet je gewoon passen. Neem de schoen een maatje groter maar slip er niet uit. Je hebt ruimte nodig omdat je voet na zo’n 15 á 20 kilometer begint met opzetten waardoor je schoen krapper komt te zitten en dit is waarom je een maatje groter moet nemen. Neem het maatje groter op de grootste voet en ga schoenen passen als je er al een halve dag op hebt zitten. Dit omdat je voeten dan ook al iets dikker zijn dan ’s ochtends vroeg.

Als je dan eenmaal schoenen hebt die goed zitten dan kun je lekker naar buiten gaan en met een goed paar wandel sokken kun je prima beginnen. Begin niet te hard van stapel als je erg ongeoefend bent. Het moet leuk blijven en je lichaam moet wennen aan bewegen. Om te starten is tussen de 3 en 5 kilometer prima en bouw dit uit. Als je het leuk vindt en blijft vinden dan zou je eens na kunnen denken over een lekker zittende en soepele wandelbroek, shirt en jas maar dit heb je in het begin zeker niet nodig want met een goede schoen en een goede voetverzorging kom je al heel wat kilometers ver.

x

Wilt u deze PPL POST automatisch per kwartaal ontvangen?
Meldt u dan telefonisch of via WhatsApp aan !

x

DEZE MAAND IN DE AANBIEDING BIJ PEDICURE PRAKTIJK LEEUWARDEN

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2020

PUUR VERA ® – Voet Crème Verwarmend – 100 ml —- Normaal € 13,50 – nu voor € 12,50

x

x

Aansprakelijkheid :

Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle blijven de prijzen op deze pagina onder voorbehoud.

PPL POST

HISTORIE

X


X
Klik HIER om voorgaande PPL POST te bekijken

IMG PPL BoekLezen

P
P
L

P
O
S
T

P
O
S
T

P
P
L

P
P
L

x

IMG_NEW_ContactloosPinnen
LOGO PPL NEW ProVoet FAFAFA
LOGO PPL NEW SportVoetzorg FAFAFA

Pedicure in de sport——

LOGO PPL NEW ProCert FAFAFA

Pedicure Praktijk Leeuwarden staat voor een professionele pedicure behandeling bij klachten, ter preventie of als extra aandacht voor uw voeten.