HEADER PPL NEW 01 FAFAFA

Pedicure Praktijk Leeuwarden POST

x

Wij delen graag onze kennis


Toen Agnes Buisman, Pedicure Praktijk Leeuwarden oprichtte was er maar één ding dat zij wilde; de allerbeste zijn in haar vak. Dat kan alleen bereikt worden als zij blijft leren en ontdekken. Daarom deelt Medisch Pedicure Agnes Buisman via PPL Post regelmatig haar kennis.
x

Mocht u belangstelling hebben om onze PPL POST per MAIL te ontvangen, dan horen wij dat graag van u.
Gebruik hiervoor ons Menu-Item CONTACT.

P
P
L

P
O
S
T

P
P
L

P
O

P

P

P

P

P
P
L

P
O
S
T

P
P
L

P
O
S
T

P
P
L

P

IMG PPL Cadeau ZECHSAL

PPL POST – 2020

4e kwartaal

X


x

Hallo en fijn u te begroeten bij  de  nieuwe PPL POST.

Mijn naam is Agnes Buisman. Ik ben Medisch Pedicure en ik verzorg per kwartaal de PPL POST.

In deze POST geef ik voet verzorgende tips, adviezen en weetjes en ik probeer u iets mee te geven van dit prachtige vak en waarom het zo belangrijk is om uw voeten goed te verzorgen. Ook zal er per kwartaal een aanbieding zijn.
Kortom, ik hoop u te mogen begroeten als lezer van deze Post.

Dit kwartaal gaat de Post over

‘een ditje en een datje’

 

21 september is het. Vandaag of eigenlijk morgen de 22ste begint de herfst alweer op het Noordelijk halfrond en ik merk het aan allemaal kleine dingetjes, zoals; de blaadjes die van de bomen vliegen, dat het ’s ochtends koud is als ik vertrek, en dat het om 06:30 uur nog donker is en dat het ’s avonds ook eerder donker wordt. Ook de natuur bereid zich voor , de oogsten komen van het land en van de bomen. De akkers worden winter klaar gemaakt en ook de dieren maken zich op voor de winter, sommige soorten gaan in de rui en andere soorten gaan van alles verzamelen. Alles beweegt zich langzaam naar de rust van de winter.

Ik merk dat ook aan de voeten van mijn cliënten. Ik verwijder de restjes van een mooi zomers nagellakje. Ik ontdoe de voeten van alle losse huidcellen, zodat ze mooi glad de herfst in gaan en er komt weer vraag naar tips en adviezen om toch die nagelschimmel aan te pakken. Ja, zo langzamerhand gaan de voeten weer in de sokken en in de schoenen. De zomer is nu echt voorbij alhoewel er nog wel een paar mooie zomerse dagen in het vooruit schiet liggen.

Juist nu is het belangrijk om je voeten goed de winter in te laten gaan, zodat ze in de lente gelijk weer klaar zijn voor de start van een nieuw blote voeten seizoen. Een goed begin is tenslotte het halve werk.

Heb je last van een nagelschimmel? Pak hem dan nu aan. De voeten gaan immers de sokken weer in en juist nu kun je mooi van die gelegenheid gebruik maken om zeer regelmatig een afspraak met een Medisch Pedicure in te plannen om het pathologische gedeelte structureel weg te laten frezen en om de nagel(s) consequent te behandelen met een top product uit de HFL lijn, de HFL Solutionspray.

Wat ik ook iedereen aan kan raden is om in deze komende donkere maanden zeer regelmatig een voetbad te nemen met de magnesium bad kristallen van Zechsal. Dit is een top product van Nederlandse bodem. Lekker ontspannen zitten en voel de weldaad, als bonus krijgt je lichaam het zo broodnodige magnesium op een zeer eenvoudige manier via je voeten binnen. Wil je weten wat magnesium allemaal doet in je lichaam? Of wil je weten wat er gebeurt als je er een tekort aan hebt? Neem dan een kijkje op www.zechsal.nl Hier staat alles op.

x

Wilt u deze PPL POST automatisch per kwartaal ontvangen?
Meldt u dan telefonisch of via WhatsApp aan !

x

Blijvende aanbieding

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de website www.zechsal.nl ?
Wil je hier graag je producten bestellen?
Gebruik dan de blijvende kortingscode

pedicure-agnes

En krijg altijd 10 % korting op je aankopen.

x

x

Aansprakelijkheid :

Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle blijven de prijzen op deze pagina onder voorbehoud.

PPL POST

HISTORIE

X


X
Klik HIER om voorgaande PPL POST te bekijken

IMG PPL BoekLezen

P
P
L

P
O
S
T

P
O
S
T

P
P
L

P
P
L

x

IMG_NEW_ContactloosPinnen
LOGO PPL NEW ProVoet FAFAFA
LOGO PPL NEW SportVoetzorg FAFAFA

Pedicure in de sport——

LOGO PPL NEW ProCert FAFAFA

Pedicure Praktijk Leeuwarden staat voor een professionele pedicure behandeling bij klachten, ter preventie of als extra aandacht voor uw voeten.